Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Louisa Studio


Descriere

Asezat intr-o gradinita delicat intretinuta, decorat cu mici obiecte de arta realizare de mana, cu picturi sugestive despre frumusetea locurilor, micul hotel, prin camerele sale decorate cu mult bun gust si prin amabilitatea celor ce il administreaza, te va face sa te simti ca intr-o poveste. Facilități camere: Toate camerele au chicinetă complet utilată cu plită, hotă, masă, frigider mare și cuptor electric, TV, aer conditionat GRATUIT, internet Wi-Fi GRATUIT, baie proprie cu duș și boiler. Camerele au balcon/ terasă cu vedere spre gradină și spre munte. Pune la dispoziția turiștilor prosoape la început de sejur (nu se schimbă). Nu se asigură curățenia pe perioada sejurului, doar la sosire. Facilităţi unitate de cazare: Maria Louiza are recepţie, piscină exterioară dotată cu șezlonguri şi umbreluţe, loc pentru a servi masa, terasă, loc de joaca pentru copii și parcare publică. În incintă unității de cazare se află un magazin handmade, cu lucruri făcute chiar de proprietară. Recomandare De ce îți recomandăm această cazare? ✓ AC INCLUS ✓ Piscină exterioară ✓ Loc de joacă pentru copii ✓ Localizare într-o zona liniștită Descriere Studioul este înconjurat de o gradină frumos amenajată și datorită structurilor diferite a camerelor, este potrivit atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii. Tip masă: Self-catering / Mic dejun / Demipensiune Categorie: 3* Localizare: Studioul Maria Louisa este situat la o distanță de 300m de plaja publică (cu umbrele și șezlonguri Gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) și la 500m de centrul statiunii Pefki unde se află taverne și restaurante, la care puteți degusta o varietate de preparate mediteraneene.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Room Service
camere de familie
transfer de la/sau la aeroport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.