Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PETIT VILLAGE

   Eretria, Grecia


Descriere

Situat intr-un golf, pe plaja Malakonta, Petit Village ofera liniste si relaxare, fiind inconjurat de o livada de maslini si o frumoasa gradina. Oaspetii hotelului se pot relaxa la piscina sau la plaja de langa hotel.Plaja
Langa hotel, cu nisip si pietris; sezlonguri si umbrele gratuite.

Facilitati Hotel
Restaurant principal, lobby, bar, piscina cu apa de mare, piscina cu sectiune pentru copii, internet gratuit, parcare.

Localizare
Hotelul Petit Village este situat in statiunea Eretria – Insula Evia, la o distanta de 19 km de orasul Halkida si aproximativ 115 km de Atena.

Website
http://www.petitvillage.gr

Tip masa
Mic dejun.

Categorie
3*

Activitati
Teren de joaca pentru copii, teren de baschet, teren de tenis, jocuri de societate.

Facilitati Camere
A/C, TV, telefon, mini-frigider, grup sanitar cu dus, uscator de par, seif gratuit, balcon/terasa cu vedere la mare sau gradina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.