Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villas Ktima Anthidon


Descriere

Locatie
Zona Antidon, la 15 km de Chalkida, la 100 km de aeroportul "El. Venizelos" Atena. Noul complex a fost construit în 2017.
Recomandari
Complexul luxos recent construit - imobilul este situat in stil amfiteatric cu o vedere panoramică asupra munților și a mării. Vile comfortabile dotate cu toate facilitățile moderne, facilitati pentru evenimente de afaceri și ceremonii, piscină, bar, servicii de înalt nivel.


Descriere camere
Total 8 villas: Villas Luxury (~ 60 mp), Villas Superior (~ 60 mp), Villas Family (~ 60 mp).Facilitati vile: uscător de păr, halate de baie, prosoape de plajă, seif, bucătărie complet utilată, frigider, aer condiționat, încălzire, internet Wi-Fi, TV în dormitor matrimonial, saună, 2 WC, balcon / verandă, acces la piscină cu șezlonguri și umbrele, duș în aer liber. Poteci cu măslini, flori frumoase și plante aromatice, acces la fermă, parcare gratuită.Villa Luxury:  situata la mica distanta de piscină, vedere panoramică la mare și insula Euboea. Dispune de2 dormitoare separate. Dormitorul principal este situat la mansardă, cu un pat dublu mare (180x200) și o baie. De la mansardă, acces direct la un balcon privat. Al doilea dormitor este situat la parter; două paturi de o persoană (90X200). La parter există o baie cu saună, duș și WC. C living o canapea confortabilă, modernă, bucătărie deschisă și complet utilată, acces direct la o terasă privată scaune și o măsuță de cafea.Vila Superior Design: decorata în stil rustic cu elemente moderne. Două dormitoare separate. Dormitorul situat la mansardă, cu un pat rustic (king size) (180x200) și o baie. De la mansardă există acces direct la un balcon privat. Al doilea dormitor, situat la parter, un pat dublu metalic rustic (140X200).La parter există o baie cu saună, duș și WC. Zona de living si canapea, o bucătărie deschisă complet utilată și acces direct la o terasă privată cu scaune și o masă de cafea.Villa Family:  2 dormitoare separate. Dormitorul principal este situat la mansardă, cu un pat dublu mare (180x200) și o baie. De la mansardă, acces direct la un balcon privat. Al doilea dormitor, situat la primul nivel, este echipat cu un pat de o persoană (90X200) și un pat dublu (90X200).La parter există și o baie cu saună, duș și WC. Camera de zi are o canapea modernă confortabilă, o bucătărie deschisă complet utilată și acces direct la o terasă privată cu scaune și o masă de cafea.  


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Piscina
Internet
Sala de conferinte
Bar
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Bucatarie
Incalzire
2 dormitoare
Card de credit
Animalele de companie permise
Frigider
Deschis tot anul
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
Halat de baie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.