Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arribas (D)

   Praia Grande, Portugalia Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere: Un hotel ideal pentru o vacanta pe plaja intr-o locatie fantastica langa mare si plaja de nisip Praia Grande.
Localizare: Chiar pe frumoasa si larga plaja de nisip Praia Grande din Colares, la aproximativ 12 km de Sintra si 30 km la Cascais.
Facilitati hotel: Restaurant, bar, lobby, acces la internet wireless in zone publice, terasa cu cea mai mare piscina din Portugalia (100 x 25 m, apa de mare, din iunie pana in septembrie), piscina pentru copii, sezlonguri, saltele si umbrele la piscina, prosoape de plaja contra cost, bar la piscina, parcare.
Dotari camere: Aproximativ 26 mp/camera, dotata cu: telefon, TV, Wireless LAN, mini-bar, aer conditionat, uscator de par, baie cu dus, balcon.
Website: http://www.hotelarribas.pt/#home

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.