Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excelsior


Descriere

Info hotel: Amplasat pe faleza din Eforie Sud, în zona turistică, la 20 m de plajă şi 400 m de lacul Techirghiol, hotelul a fost renovat integral în 2008. Deschis în perioada aprilie – septembrie, are ca puncte de atracţie în jur: discoteci pe plajă şi în staţiune, parc de distracţii, cinema şi teatru. Hotelul are teren de tenis de câmp şi multifuncţional (fotbal, tenis, volei, baschet), sală de biliard şi sală de tenis de masă. Hotelul are 2 săli de conferinţe dotate corespunzător.
Hotel Excelsior este construit pe 4 etaje si reprezinta una dintre cele mai convenabile variante de cazare din statiune, deoarece ofera spatii de cazare renovate la tarife scazute. Spatiile de cazare au fost renovate in anul 2007. Masa: in sistem bonuri valorice, in restaurantul propriu. Pentru animalele de companie se achita 25% dintr-un loc de cazare.
Camerele dispun de baie proprie cu dus, mobilier nou, plasa impotriva tantarilor, internet wireless, televizor, minibar, pardoseala cu gresie si mocheta, geamuri termopan, aer conditionat si o parte au balcon cu sezlonguri. Suprafata: 16 mp.
Politica copii:
- Copii 0 - 4.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare;
- Copii 5 - 11.99 ani (maxim 2) - achita fiecare 25% dintr-un loc de cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar; pentru patul suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare;

Camere: Hotelul are 137 de camere cu două paturi dotate cu TV, aer condiţionat, frigider, balcon (50% din camere). Seiful este la recepţie.

Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu cu o capacitate de 200 locuri cu specific clasic sau pe terasa care are o capacitate de 60 locuri. Modul de servire a mesei este în sistem bonuri valorice.

Servicii gratuite: Acces internet, ziare si reviste, microbuz gratuit pentru transferuri.

Tratament: În staţiunea Eforie Sud se pot face următoarele tipuri de tratamente: balnear (Sanatoriul Eforie Sud) şi băi reci, împachetări cu nămol de Techirghiol.

Facilităţi pentru copii: Copiii până la 14 ani beneficiază de gratuitate la cazare în cameră cu părinţii. La masă plata este opţională. Copiii au locuri special amenajate în hotel şi în afara hotelului.

Animale de companie: Accesul este permis doar cu carnetul de sănătate - 25 % dintr-un locul de cazare
- Peste 12 ani - va achita 50% dintr-un loc de cazare si va beneficia de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
camere cu balcon
TV
Minibar
Acces cu animale de companie
Restaurant
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)

Locatie