Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Splendid


Descriere

Oferind un restaurant si acces gratuit la internet WiFi, hotelul Splendid este situat in Eforie Sud. Fiecare camera este dotata cu TV prin cablu, aer conditionat si minibar. Baile private au cada si articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera vedere la mare.
Exista un supermarket la 30 de metri de hotel.
Hotelul Splendid ofera o receptie deschisa nonstop, o gradina si o terasa. Facilitatile proprietatii includ un lounge comun si un depozit de bagaje. Proprietatea asigura locuri de parcare gratuite.

onstruit în 2006, situat pe faleza Mãrii Negre, în staţiunea Eforie Sud, Hotel Splendid oferă servicii excelente de cazare şi de petrecerea unui sejur relaxant alături de cei dragi. Oferă parcare, bar de zi, room-service, TV prin cablu, seif, magazin de suveniruri şi articole de plajă.

Camere: Hotelul are în dotare 25 de camere cu două paturi, cu spaţii generoase şi 3 apartamente. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, televizor, telefon, minibar, băi cu cadă, placate în întregime cu faianţă italiană.

Restaurant: Dispune de restaurant propriu, cu personal calificat, cu experienţă, dornic să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Servicii gratuite: Informaţii turistice, parcare.

Servicii cu plată: Servicii de călcătorie-spălătorie.

Facilităţi pentru copii: Copiii între 0-10 ani dispun de gratuitate la cazare.

Accesul cu animale: Nu este permis accesul cu animale.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
TV
Minibar
receptie 24/7
camere de familie
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.