Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Fortuna


Descriere

Complex FORTUNA, cea mai noua investitie privata in sanatate, localizata in Eforie Sud, va asteapta cu dotari medicale ultra moderne, achizitionate in anul 2013. Acestea vin in completarea cladirilor deosebite ale complexului, construite in acelasi an. Deschis tot timpul anului, Complex FORTUNA va ofera serviciile de inalta calitate ale bazei de tratament. Procedurile fizioterapeutice, kinetoterapia, piscina cu apa sarata, serviciile SPA de inalta clasa, si multe activitati de vacanta, va stau la dispozitie pentru a va oferi o experienta de neuitat. Baza de tratament Fortuna
Descriere camere:
Hotel Sirena din cadrul Complexului Fortuna va invita sa va bucurati de momente de relaxare intr-o locatie de lux, inconjurati de rafinament si elegantă, in care bunul gust si armonia sunt la ele acasa. Camerele spatioase si decorurile viu colorate va invita sa aveti parte de o vacanta de lux.
Descriere facilitati:
Complex Fortuna va aduce un nou mod de relaxare, oferindu-va servicii hoteliere de inalta clasa, pentru a completa serviciile si ingrijirea medicala de exceptie ale bazei de tratament, si a fost creat pentru a raspunde asteptarilor fiecarui turist si pacient. Fie ca sunteti in cautarea unor conditii deosebite pentru recuperare medicala, fie ca va doriti o vacanta relaxanta, avand la dispozitie serviciile de calitate ale unui SPA modern, Complex Fortuna va poate oferi ceea ce visati de la vacanta dumneavoastra.
Locatie:
Centrul SPA cu baza de tratament din cadrul Complexului Fortuna va ofera servicii de calitate superioara intr-o locatie moderna, linistita, in care va puteti relaxa sau recupera dupa bunul plac, astfel incat sa aveti parte de o sedere cat mai placuta si armonioasa, unde veti descoperi ca un corp sanatos va mentine tineri si activi.
Servicii masa:
In cadrul restaurantului propriu masa se serveste in sistem fisa cont, comanda a la carte si la cerere, meniuri cu diete speciale.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
centru spa
Piscina interioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.