Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Citadele


Descriere

Dotarigenerale: Complexuldispune de 10 apartamente de lux destinate pentru cupluri ce dorescsa aiba parte de relaxare intr-o atmosfera romantica, cat si pentrugrupuri de prieteni dornici de distractie si aventura, dar si pentrufamiliile cu copii de toate varstele. Restaurant cu o capacitate de 60de persoane, bar deschis non stop, parcare private, loc de joacapentru copii, teren de fotbal cu spuma, plaja amenajata unde se potorganiza petreceri tematice.Dotaricamere:Fiecare apartament are design unic, fiind decorat cu elemente demobilier personificate pentru fiecare, luand in consideratie locatiiexotice. Sunt apartamente spatioase cu o suprafata de 80 mp dotate cuchicineta, aer conditionat, incalzire pardoseala, internet wireless,TV LCD, uscator de par, dotari hoteliere standard (propase de baie siplaja, halate, uscator de par, papuci si articole de toaletagratuite).Serviciide masa:Boutique Citadel pune la dispozitie un restaurant elegant cuspecific international si romanesc. Fiecare client poate achizitiona(contra cost), in apartamentul sau, live –cooking show-ri realizatede maestri bucatari.Serviciiincluse:acces la plaja privata si mobilier plaja (2 sezlonguri si umbrela),parcare, room service deschis non stop, acces loc de joaca pentrucopii.
Facilitaticopii: - Copiii cu varsta intre 0 - 3 ani beneficiază de gratuitate 100 % lacazare si mic dejun; - Copiii cu varsta intre 3 -12 ani beneficiaza de gratuitate lacazare dar achita 45 lei/zi micul dejun - A treia si a patra persoana cu varsta peste 12 ani achita 50% dinc/valoarea unui loc de cazare.
Boutique Citadel va ofera apartamente spatioase, fiecare cu balcoane sau terase care au vedere frontala catre mare, precum si toate facilitatile pentru a petrece un concediu relaxant intr-o locatie unica. Apartamentele sunt amenajate cu elemente de design care te duc cu gandul la destinatii exotice, cum ar fi: Bali, Bora Bora, Hawaii, Cancun, Galapagos, Santorini, Casablanca, Havana, Madeira, Positano, Madagascar, Saint-Tropez.
Facilitati: sezlong si prosop de plaja, internet wi -fi, parcare gratuita, room service, loc de joaca pentru copii.
Dotari apartamente:TV, AC, telefon, minibar, halat si papuci de baie.
COPII ( in apartament cu 2 adulti):
-1 copil 0-6 ani, gratuit la cazare si masa;
-1 copil 6-14 ani achita 30 euro/ zi si beneficiaza de cazare si masa;
-al doilea copil 0-14 ai achita 30 euro/ zi si beneficiaza de cazare si masa;
-a treia persoana peste 14 ani achita 70 euro/ zi.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Uscator de par
Loc de joaca pentru copii
Bar
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.