Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DYNES


Descriere

Situare: Hotelul Dynes este situat in Eforie Nord, statiune balneara de pe malul Marii Negre, oferind excelente conditii de cazare pe litoral.

Info: Constructie noua si moderna, Hotelul Dynes ofera un confort deosebit, camerele fiind dotate cu: aer conditionat, frigider, TV cablu, internet si telefon. Locatia noastra are ceva de oferit intregii familii, copiii putandu-se juca intr-un loc special amenajat pentru ei, care se afla in fata hotelului.


Camere: Hotelul Dynes dispune de 30 de spatii de cazare, 20 de camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin, 3 camere triple si 3 apartamente.Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, frigider, aer conditionat si internet.


Restaurant: Restaurantul Dynes ofera o atmosfera relaxanta si prietenoasa, acordand o atentie deosebita clienti care urmeaza un regim alimentar special (vegetarieni, diabetici sau alte afectiuni etc). Masa se va servi 'a la carte' sub forma de bonuri valorice.


Facilitati copii: Copii cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si vor achita micul dejun intreg. Cei cu varsta cuprinsa intre 12 si 16 ani vor achita patul suplimentar si micul dejun.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
Camere pentru nefumatori

Locatie