Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Europa


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat în staţiunea pitorească Eforie Nord, Hotelul Europa are camere elegante cu balcoane şi o vedere la mare.

Restaurantul oferă locuri pentru până la 400 de persoane în interior şi pe terasă. Serveşte mâncăruri româneşti, precum şi bucătărie internaţională. În timpul verii, cina este însoţită de muzică live.

Cocktailuri speciale, împreună cu o gamă largă de băuturi alcoolice şi nealcoolice pot fi savurate la barul hotelului şi la barul de la piscină.

Centrul de conferinţe superb echipat al hotelului Europa are o capacitate de 600 de locuri. Acolo pot fi organizate conferinţe, seminarii, petreceri şi nunţi.

Centrul de sănătate Ana Aslan are acces direct la piscina în aer liber şi la grădina hotelului. Tratamentele de wellness, frumuseţe şi de relaxare oferite combină ingredientele naturale specifice ale litoralului Mării Negre cu proceduri clasice.

Acesta este locul preferat de turiștii din Eforie Nord, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Eforie Nord! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
aer conditionat (AC)
parcare
camere cu balcon
sala de fitness
lift
restaurant
centru spa
loc de joaca pentru copii
zona de plaja privata
piscina

Locatie