Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVIA


Descriere

Descriere generala: Hotelul dispune de 49 de spatii de cazare-camere impartite in camere duble standard, duble superioare si camere triple.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Evia Eforie Nord mai are in dotare un restaurant cu terasa, o pizzerie amenajata cu un cuptor cu lemne, parcare supravegheata video.

Descriere camere: Toate camerele sunt dotate cu TV led, minifrigider, aer conditionat, baie proprie cu wc, cabina de dus, uscator de par/priza, oglinda cosmetica, balcon, plase de tantari. Accesul in camere se face pe baza de cartele mecanice.

Restaurant:
- restaurant clasic unde serviti mic dejun tip bufet suedez sau a la carte
- terasa unde aveti privilegiul de a trai momente de liniste si delicii culinare.
- pizzerie unde puteti savura cea mai buna pizza la cuptor cu lemne .

Servicii:
Sistem de alarma in caz de incendiu, detectoare fum.
Parcare cu supraveghere video gratuit, wi-fi gratuit, serviciu receptie 24 ore cu casa de valori ( seif ) pentru turisti, bar de zi si zona de asteptare unde eleganta si rafinamentul acestui hotel isi fac simtita prezenta.
Rampa pentru persoane cu dizabilitati intregeste orientarea serviciilor catre nevoile clientilor.

Ziua hotelier incepe la ora 16:00 (ora de la care camera poate fi ocupat/ check-in si turistul poate beneficia de toate serviciile achitate). Eliberarea camerei, in ziua de check-out se face pan la ora 12:00.
Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
TV
Restaurant
Bar

Locatie