Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA GRANDE


Descriere

Pensiunea Casa Grande este situata in statiune Eforie Nord, la 10 minute de mers pe jos fata de plaja si la aproximativ 200 de metri de statia de autobuz si de calea ferata. Camerele sunt spatioase, dotate cu mobilier simplu si includ tv, frigider, grup sanitar propriu dotat cu articole de toaleta si de ingrijire personala. Accesul la internet este gratuit, turistii avand acces in fiecare camera. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o bucatarie complet utilata aflata in zona comuna, dar de asemenea dispune de o terasa acoperita unde turistii pot servi masa. Pentru turistii care isi doresc o cura de tratament cu namol la Techirchiol, amplasarea hotelului la o distanta de doar 1,5 km faciliteaza accesul rapid. Parcarea este gratuita si de asemenea turistii care aleg sa petreaca vacanta la acest hotel beneficiaza de camere pentru nefumatori, camera de bagaje, terasa si zona pentru fumatori. Transferul de la si la aeroport este asigurat de personalul hotelului insa se face contra cost. Receptia este deschsa non stop, personalul isi asteapta cu drag oaspetii care le trec pragul.

Casa Grande reprezinta o unitate de cazare din Eforie Nord satisface pretentiile si celor mai exigenti turisti. Aceasta este compusa din 35 de camere duble si triple, amenajat cu mult bun gust, foarte modern,, mobilate modern si utilate astfel incat sa va asigure maximul de confort.

Casa Grande reprezinta locatia ideala de vacanta pentru cei care doresc sa petreaca cateva zile relaxante la malul Marii Negre! Iti doresti confort, intimitate, lux si servicii de calitate? Atunci te invitam la Casa Grande din Eforie Nord pentru a profita de toate acestea la tarife extrem de avantajoase! Plaja din apropiere, plaja Debarcader, este foarte curata, cu nisip fin si amenajata cu sezlonguri, apa marii fiind mica, crescand treptat, ideala pentru cei mici!


Pozitionare :

Zona : Grand, str. Principala
Centru : 3-4 minute
Plaja : 5 minute fata de plaja Debarcader ( plaja nou amenajata, intre Belona si Acapulco)

Dotari generale :
parcare privata
- internet wireless

Dotari camere :

aer conditionat ( inclus in pret)
- tv in camera
- baie
- frigider
- internet in camera
- terasa / balcon
- marimi camere : camera standard 21mp; camera tripla 25 mp.

Check in : dupa orele 14:00
Check out : pana la ora 11:00

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.