Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluemarine


Descriere

Blumarine 3 stele Eforie Nord este situat pe faleza din Eforie Nord, langa hotelurile Union si Acapulco.Pozitionarea excelenta, pe malul marii, il face sa fie una dintre cele mai solicitate locatii din statiune. Blumarine este un hotel micut, cu doar 11 camere duble. Construit in anul 2017, pune la dispozitia turistilor spatii de cazare spatioase si amenajate modern. Pe langa acestea, Hotel Blumarine mai are in dotare un salon pentru mic-dejun, receptie si camera pentru bagaje.
Camerele duble au vedere partiala la mare si sunt dotate cu pat matrimonial, baie proprie, televizor, minibar, internet. O parte din camere sunt dotate cu balcon mare, iar celelalte au in dotare balcon frantuzesc (balcon mic).
Apartamentele standard au vedere partiala la mare, formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, fara usa intre camere, TV, minibar, internet.Apartamentele superioare au vedere frontala la mare, formate din 2 camere cu pat matrimonial, living, fara usa intre camere, TV, minibar, internet.Alte servicii: Internet, Parcare (in limita locurilor disponibile), Camera pentru bagaje, lift.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.