Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VH Belmond


Descriere

Situat în Durres, la 100 de metri de plaja Durres, VH Belmond Durres Hotel & Beach are un restaurant, lounge comun, bar și parcare privată gratuită. Printre alte facilități, există room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Cazarea are recepție cu program non-stop, bucătărie comună și serviciu de schimb valutar. Toate unitățile hotelului sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu cadă cu hidromasaj, bideu și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu birou și fierbător. VH Belmond Durres Hotel & Beach serveşte zilnic un mic dejun continental. Proprietatea are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții de la VH Belmond Durres Hotel & Beach pot juca biliard, tenis de masă și darts, iar zona este populară pentru ciclism și pescuit. Hotelul oferă servicii de călcat și facilități de afaceri, precum fax și fotocopiere. Portul Durres este la 2,3 km de VH Belmond Durres Hotel & Beach, iar Stânca Kavaje se află la 7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 23 km. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.