Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace Hotel & SPA


Descriere



Localizare

Palace Hotel & SPA se află lângă mare și are o zonă privată de plajă privată. Centrul oraşului Durres este la 4 km. La numai 10 metri de proprietate există o stație de autobuz. Portul de feriboturi Durres, care oferă legături către Ancona şi Bari, este situat la 4 km. Aeroportul Tirana este situat la 30 km,

Facilitati hotel

Palace Hotel & SPA se află lângă mare și are o zonă privată de plajă privată, o piscină în aer liber, un bar, un restaurant și WiFi gratuit. Centrul oraşului Durres este la 4 km. Oaspeţii beneficiază de servicii spa gratuite, care includ o piscină interioară, saune, căzi cu hidromasaj şi o sală de gimnastică. Palace Hotel & SPA oferă, de asemenea, un magazin alimentar, un birou de schimb valutar și serviciu de închirieri mașini. Un centru de afaceri și facilități de banchet sunt disponibile la un cost suplimentar. În fiecare weekend în timpul sezonului de vârf, oaspeţii se pot bucura de muzică live la hotel.

Facilitati camere

Toate camerele și suitele de lux sunt decorate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și canapea extensibilă. Baia include duș, dulap și articole de toaletă gratuite. Unele unități au balcon mobilat și vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.