Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKROPOLI


Descriere

LOCALIZARE

Hotelul Akropoli 3* este localizat la 80 de metri de malul marii. La 8 km distanta se afla centrul orasului antic Durres.

FACILITATI

Piscina exterioara
Cinema in aer liber
Terenuri de baschet si volei

RESTAURANT

Restaurantul este locul unde puteti savura mancare specifica albaneza, preparate italienesti dar si peste proaspat din Marea Adriatica.
Barul de la piscina serveste inghetata si bauturi.
Pe timpul verii, BBQ in aer liber.

CAMERE

Hotelul are 20 de camere: duble, triple, cvadruple si junior suites. Fiecare camera este dotata cu televizor, aer conditionat, wi-fi si uscator de par in baie.

Website oficial: https://akropolihotel.com/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Gymnasium
Restaurant
TV
Sauna
Uncovered swimming pool
Minibar/fridge
Hairdryer
Telephone
WiFi connection

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.