Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Casa Pelerinul


Descriere

Casa Pelerinul face parte din Centrul Cultural-Pastoral Sf. Daniil Sihastrul, fiind situata la poalele Muntelui Ceahlău, considerat un munte sfânt al ortodoxiei, un spaţiu magnific în care spiritualitatea încununează pitorescul.

Casa Pelerinul din Durau, judet Neamt va ofera calitate la preturi atractive.

Casa Pelerinul Durau oferă servicii de cazare, masă şi agrement pe tot parcursul anului, fiind punct de plecare pentru excursii montane, spre Vârful Toaca, la cascada Duruitoarea sau la Lacul Izvorul Muntelui şi Barajul Bicaz. Dotări şi servicii:79 camere duble şi 114 locuri în vile restaurant, TV satelit, internet wireless, săli de seminarii şi conferinţe, pârtie de schi şi sanie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.