Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Dubai Marina

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere

Wyndham Dubai Marina este un hotel de lux, cu vedere impresionantă la Marea Arabiei și la zona Dubai Marina. Stația de metrou și tramvai JLT se află la doar 10 minute de mers pe jos şi oferă legături spre cele mai importante cartiere de afaceri, centre comerciale și puncte de atracție faimoase din Dubai. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Toate cele 486 camere au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, minibar, birou și cutie de valori. Băile sunt dotate cu duș, cadă și articole de toaletă gratuite.

Proprietatea pune la dispoziția oaspeților 4 localuri rafinate: 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea.
Localul Range oferă preparate la grătar și include un bar, iar la Essence se poate lua masa pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare la Cafe Azur, care se află în lounge-ul din hol. Oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop.

Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie un centru spa, o saună și o baie de aburi. Hotelul include o sală de sport și o piscină în aer liber. Wyndham Dubai Marina oferă un centru de afaceri, un magazin de cadouri, un punct de schimb valutar și un birou de concierge.

Web:

http://www.wyndhamdubaimarina.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.