Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club G

   Drobeta Turnu Severin, Romania


Descriere

Acest hotel elegant, amplasat în centrul istoric al oraşului Drobeta Turnu Severin, oferă un salon pe terasă şi un centru de spa. Toate camerele dispun de aer condiţionat şi conexiuni gratuite de internet Wi-Fi.

Camerele Hotelului Club G sunt spaţioase şi includ TV cu ecran plat cu recepţie prin cablu, minibar-uri şi ceainice electrice. Toţi oaspeţii primesc halate de baie şi papuci în cadrul camerelor, iar cele mai bune camere includ o zonă separată de living.

Aveţi la dispoziţie un restaurant care serveşte preparate naţionale şi o terasă spaţioasă la soare, prevăzută cu fotolii confortabile în stil salon. Barul oferă băuturi delicioase şi dispune de o masă de biliard.

În plus, vă puteţi destinde în centrul de spa al hotelului. Acesta oferă tratamente de înfrumuseţare, o saună şi o sală de masaj.

Hotelul Club G se află la doar 15 minute de mers pe jos de Faleza Dunării. În plus, unitatea de cazare oferă gratuit o parcare păzită la faţa locului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.