Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURUM DIDYMA SPA BEACH RESORT


Descriere

Localizare:
Hotel Aurum Spa & Beach Resort este situat la doar 250 de metri de zona de plaja privata, ofera piscina in aer liber, baie turceasca, sauna si centru de fitness. Receptia cu program nonstop si accesul gratuit la Wi-Fi sunt disponibile la acest hotel.
Hotel Aurum Spa & Beach Resort este situat in Akbuk, la 40 km de aeroportul Milas, la 10 km de Didim si la doar 250 metri de plaja sa privata. Complexul a fost proiectat si prevazute pentru a pastra cat mai multe dintre caracteristicile naturale impadurite si copaci, sa te bucuri de asemenea, vederi panoramice la peisajul rural local. Hotel Sand Beach si oferta privata pentru prosop oaspete liber, umbrela, sezlong si saltele la plaja si la piscina.
Facilitati hotel:
Hotel dispune de facilitati precum spectacole de noapte, centru de fitness, tenis, Dart, tenis, baschet , volei pe plaja, sauna, parcare, SPA Center, masaj, internet Caffee, sala de Jocuri, biliard, seif , baby Sitter, shoping Center, spalatorie, curatatorie chimica, doctor, sporturi nautice.
Facilitati camere:
Hotel Aurum Spa &Beach Resort format din 172 camere Club, 154 camere familiale, 2 costum, 2 camere cu handicap sunt 330 de camere in camere cu un balcon, aer conditionat individuale, parchet, tv, telefon, seif, wireless , minibar, uscator de par.
Tipuri camere:
Club Room - hotelul dispune de un numar de 194 Club Room, au diminensiunea de 22-28 mp.
Toate camerele au pat matrimonial sau twin si capacitatea camerei poate fi de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
Club Family Room - hotelul dispune de un numar de 108 Club Family Room. Toate camerele au 2 dormitoare separate prin usa si capacitatea camerei poate fi de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
Pagina web:
https://www.aurumhotels.com.tr/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.