Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată la 20 de minute de mers pe jos de Cetatea Deva și Aqualand Deva, Vila Roma a fost redecorată în 2014 şi oferă camere cu aer condiționat şi balcon. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întreaga clădire, iar parcarea privată este disponibilă gratuit.

Camerele de la Vila Roma au baie privată, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi frigider. Există o zonă comună de luat masa, unde este servit micul dejun.

Un centru comercial şi o staţie de autobuz se află la 400 de metri. Gara este la 1 km de proprietate. Castelul Corvineștilor, Parcul Național Retezat și cetățile din Munții Orăştiei, înscrise în Patrimoniul UNESCO, sunt la 10 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.