Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique Sarada

   Deva, Romania


Descriere

Vila Boutique Sarada se află într-o locaţie liniştită din Deva, la 1 km de cetatea oraşului, şi oferă acces gratuit la internet WiFi, parcare gratuită şi camere cu aer condiţionat. La 150 de metri se află o staţie de autobuz.

Unităţile de cazare de la Vila Boutique Sarada au baie privată, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum şi articole de toaletă gratuite. În plus, la proprietate este disponibilă o terasă.

Micul dejun tip bufet este servit la cerere şi la un cost suplimentar. La aproximativ 250 de metri de proprietate este un magazin alimentar, iar la 1 km se află un restaurant. La mai puţin de 2 minute de mers cu maşina se află un parc acvatic şi o gară.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.