Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Delta Dunarii Romania

Vacanta in Delta Dunarii Romania

Bine ai venit in Delta Dunarii! Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor....

Citeste mai mult

Vacanta in Delta Dunarii Romania


Bine ai venit in Delta Dunarii! Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor. Un loc pe care trebuie sa-l pastram si pentru generatiile urmatoare macar asa cum este el acum.Aici vei avea ocazia sa intalnesti la un loc toate speciile vegetal-lacustre ale Europei, ce se reflecta in medii de viata multiple: vegetatia plutitoare submersa, vegetatia riverana ce se formeaza pe marginea inundabila a baltilor si lacurilor, vegetatia de pajisti a grindurilor marine, vegetatia zonelor de saraturi si a zonelor cu apa temporara.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

LocalizarePensiunea Delta Marina este situata pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe cu vederea spre Dunare beneficiind de o priveliste incantatoarePentru a ajunge la Sfantu Gheorghe accesul rutier este posibil nu . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Situat la Murighiol în rezervația biosferei Delta Dunării Delta Paradis Resort își așteaptă oaspeții cu un restaurant și piscină în aer liber Internet Wi-Fi gratuit este oferit în zonele publice iar oaspeții se pot relaxa pe terasa din grădină sau se . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Situată pe malul Dunării în centrul orașului Sulina Pensiunea Marina Sulina este la 3 km de Marea Neagră și de o plajă Oferă o terasă o bucătărie comună un loc de joacă pentru copii și acces gratuit la Wi-FiCamerele de la Pensiunea Marina au aer cond . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

LocalizarePensiunea âEDENâ este situata in Crisananlocalitate in care se bifurcÄ cel mai adesea majoritatea escapadelor in DeltaDunÄrii Dotari si facilitatiPensiunea dispune de 10 camere si 2apartamente cu 24 locuri de cazare Fiecarea camerÄ este dot . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Casa Dintre Salcii se află pe insula Uzlina fiind înconjurată de Delta Dunării și accesibilă numai cu barca Oferă un restaurant precum și o grădină cu piscină loc de joacă pentru copii și facilități de grătar Accesul Wi-Fi este gratuit în zonele publ . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

 LocalizarePensiunea turistica Puf si Stuf este situata in satul DUNAVATU DE JOS ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescarescPensiunea turistica Puf si Stuf una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii este compusa din 3 . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

  LocalizareLimanul Resort este situat in localitatea Chilia Veche in partea de nord a Deltei Dunarii intr-un peisaj uimitor alcatuit in mare parte din specii unicat de copaci flori pasari si pesti Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

LocalizareSituat pe Canalul Sulina alDeltei Dunrii la 100 de metri de Dunre Aqua Villa ofer o piscin in aerliber un restaurant A la carte cu bar camere cu aer condiLLionat Li accesgratuit la internet Wi-Fi in zonele publiceDotari si facilitatiSuprafa . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Ancorat în portul Jurilovca la poarta de acces spre Delta Dunării hotelul barcă Bella Marina are o saună și un centru de fitness Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietateCamerele și apartamentele de la Bella Marina au aer condiț . . .

Delta Dunarii, Romania

  Localizare Hotelul plutitor se afla pe bratul Dunarea Veche intre Crisan si Sulina in apropiere de ghiolul Bogdaproste si canalul care duce la localitatea Letea si Padurea Letea in inima Deltei Dotari si facilitate Lungimea navei este de 3745 m iar . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Complexul de 5 stele Delta Nature este situat în Tulcea în mijlocul rezervaţiei naturale Delta Dunării inclusă în Patrimoniul UNESCO şi oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova precum şi excursii organizate cu bărci cu motor catamarane elicop . . .

Delta Dunarii, Romania Vezi locatia pe harta

Pensiunea La Gura Portitei situat pe malul apei în localitatea Jurilovca are facilități de grătar și grădină Toate camerele includ o chicinetă și o baie privată Proprietatea oferă WiFi gratuit și o recepție cu program nonstop Camerele pensiuni . . .

Delta Dunarii, Romania

La Vulturul Pescar Maliuc se poate ajunge cu cursa navala regulata NAVROM ce pleac de la Tulcea zilnic la 1330 retur la 930 sau prin transfer cu Caalupa de la Tulcea sau Partizani cu confirmare prealabila DeCai exista drum pentru vehicule nu recoman . . .