Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puf si Stuf ( Dunavatul de Jos)


Descriere

Localizare:

Pensiunea turistica "Puf si Stuf" este situata in satul DUNAVATU DE JOS, ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc.


Pensiunea turistica "Puf si Stuf", una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire, totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.

Corpul "C1" are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase).

Corpul "C2" are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie şi spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase).

Corpul "C3" are la parter receptia, biroul administratorului şi restaurantul, iar la etaj 6 camere duble + bai + terase.

Camerele sunt prevazute cu:


Baie

Aer conditionat /incalzire

Terasa

Televizor

Frigider
Facilitati Pensiune


Restaurant 120 m patrati), capacitate 50 - 60 pers. dotat multimedia, cu meniu pescaresc / traditional romanesc. Bar (de zi) Crama (45 m patrati), capacitate 20 pers., dotata multimedia. Piscina 18m/6m. Teren de fotbal. Panou de baschet. Ponton propriu

Un numar de 7 camere sunt în cadrul a 3 apartamente, si anume:


4 camere în cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare; 3 camere în cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare.

Dormitoarele dispun de bai proprii.

Pentru apartamente tarifele se pot confirma la cerere

Tarifele nu sunt valabile in perioada Targurilor si a Sarbatorilor.


Sunt incluse in tarifele de cazare:


costul micului dejun; costurile pentru utilizarea urmatoarelor facilitati ale pensiunii: spatiu de parcare, piscina, teren de sport.


Nu sunt incluse in tarifele de cazare:


taxa hoteliera, care se achita separat de tariful de cazare, si care este de 1,0% din valoarea totala a cazarii/tarifului de cazare pentru fiecare zi de sejur a turistilor; costurile pentru alte servicii nespecificate.


Recreere si Distractie


Fotbal Baschet Baschet in apa Plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe Canalele Deltei, la Marea Neagra) Vizite la obiective turistice Pescuit Vanatoare Sky-nautic Wake-board Banana Colac

Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.