Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bobocel Villa

   Sfantu Gheorghe Tulcea, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere



Bobocel Villa, situată în frumosul sat Sfântu Gheorghe din Delta Dunării este construita in anul 2022, situata aproape de centrul localității, pe strada principala, in apropierea pontonului „Navrom”, a restaurantului „La Sfătoi” si a magazinului alimentar „La Doi Pași”

Important pentru noi este să vă oferim o experiență de neuitat, de aceea, ne dedicăm să oferim cele mai confortabile camere cu mobilier modern, cu TV prin satelit si servicii de video streaming, aer condiționat, minibar și acces la internet WiFi. Fiecare cameră are baie proprie, cu dus walk-in, uscător de par, astfel încât să vă puteți simți ca acasă.

De asemenea, avem o bucătărie in sistem self catering si un loc spațios de luat masa.

În curtea noastră generoasă, veți găsi un grătar pentru seri relaxante în aer liber și un loc de joacă pentru copii, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de timpul petrecut împreună.

Sperăm să vă întâmpinăm curând la Bobocel Villa, întotdeauna avem un zâmbet sincer și o dispoziție pozitivă pentru fiecare oaspete.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Bar
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Cafenea
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Pescuit
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Serviciu curățenie
Aer condiționat
Alarmă fum
Plajă
Birou informații
Facilități grătar
Bucătărie la comun

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.