Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Delphi Grecia

Vacanta in Delphi Grecia

Delphi este un oraș în Grecia antică, casă a Oracolului delfic în mitologia greacă, dedicat zeului Apollo și locuit de nimfa Cassotis, care era venerată în întreaga lume antică. Vechii greci considerau Delphi ca fiind centrul universului.Delphi se află pe un platou în versantul Muntelui Parnassus. Ramificarea semicirculară se cheamă Phaedriades; de aici se vede Valea Pleistos. La aproximativ 15 km sud-vest de Delphi se află orașul-port Kirrha în Golful Corintean.Numele de "Delphi" provine probabil de la Delphinios, un epitet atașat lui Apollo pentru a reda legătura sa cu delfin...

Citeste mai mult

Vacanta in Delphi Grecia


Delphi, cu o populaţie de 1.500 locuitori, este unul dintre cele mai frumoase si impresionante peisaje din Grecia şi centrul lumii, în conformitate cu miturile antice. Se gaseste la poalele Muntilor Parnas. Acesta a fost locuit inca din vremuri preistorice, iar mai târziu a obţinut o mare importanţă istorică, fiind legat cu cele mai importante evenimente din istoria Greciei. Zeul Apollo şi oracolul autentic, au dominat primele forme de venerare din Delphi. El i-a învăţat pe oameni prudenţa şi modestia, care au devenit expresia cea mai etica şi paşnică a spiritului grec.

Pe aceste locuri s-a pus temelia unui templu, inchinat zeului Apolo, a carui faima s-a dus in intreaga lume pentru faptul ca aici se puteau face previziuni prin care zeul Apolo ii ajuta pe oameni sa-si aleaga corect drumul in viata. Legenda spune ca in pestera de aici a ramas spiritul lui Python, care ii ajuta pe preotii greci (sacerdoti) sa intre in contact cu Apolo si sa raspunda la intrebarile celor care voiau sa-si afle viitorul, de la probleme legate de soarta Atenei si pina la maruntele siciieli cotidiene.
Mai mult decât atât, Delphi a dat semnalul pentru prietenie, fraternitate şi coexistenţa paşnică a popoarelor, ca un obiectiv fundamental al ideii Delphi.

Oraşul Delphi şi monumentele sale sfinte se află la baza a doua stanci uriase din Parnassos numite Fedriades. Aceste două stanci ofera o frumusete aparte şi incomparabilă a peisajului din Delphi. Pe partea opusa stancilor puteti vedea Muntele Kirfis si raul Plistos ce curge printr-o vale cu plantatii de măslini.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Delphi, Grecia Vezi locatia pe harta

Hotelul Kastalia Boutique este situat în satul pitoresc Delphi Pune la dispoziție o terasă cu vedere spectaculoasă cu vedere la Parnassos Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietateCamerele spațioase ale Hotelului Kastalia Boutiqu . . .

Delphi, Grecia Vezi locatia pe harta

HOTEL This hotel has 5 floors 30 rooms and 3 suites In the entrance you can find an inviting hall with a reception a lift and a bar The establishment has an à la carte restaurant with air-conditioning internet and room service SITUATION It is sit . . .

Delphi, Grecia Vezi locatia pe harta

Situat central în oraşul Delfi Hotelul Fedriades Delphi se află la doar 10 minute de mers pe jos de faimosul Muzeu de Arheologie Oferă vedere la Golful Corintului şi la Valea Pleistos Există WiFi gratuitSpaţioase şi decorate elegant cu mobilier bine . . .

Delphi, Grecia Vezi locatia pe harta

Situat pe un versant al Muntelui Parnassus la ieșirea din orașul Delphi Amalia oferă vedere panoramică la valea înverzită până la mare la Itea și la Galaxidi Aceasta este deschis pe tot parcursul anului și are piscină în aer liber și lounge primitor . . .

Delphi, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Orasul Delphi aproape de centru 190 de km de aeroportul El Venizelos din Atena la 10 km de satul Arachova si 19 km de orasul IteaRecomandari Hotel fermecator construit in stil arhitectural traditional Cadire cu doua etaje camere confortabile . . .