Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nufarul

   Crisan, Romania


Descriere

Pensiunea Nufarul este situata in localitatea Crisan, pe bratul Sulina, la 47 km de orasul Tulcea. Informatii pensiune Pensiunea ofera 6 camere fiecare camera cu baie proprie cu apa calda si rece curenta si 2 camere cu o baie comuna. Pensiunea dispune de living, sufragerie, telefon la receptie, frigider si terasa la Dunare. Pensiunea are in dotare salupa de 15 locuri cu un confort de 2 stele cu salon interior, punte promenada, bucatarie, grup sanitar. Cu aceasta nava de agrement se poate face si transferul pe apa Tulcea - Crisan si retur dar si excursiile pe canalele si lacurile Deltei. Informatii camere Pensiunea Nufarul are 2 corpuri de cazare: corpul A cu 5 camere cu pat twin si 1 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu televizor, incalzire centrala si baie proprie si corpul B cu 2 camere cu pat twin cu televizor si incalzire centrala si baie comuna. Masa - Mic Dejun Se sereste un meniu traditional, pe baza de carne de peste, porc, pui, vita, legume si fructe, o parte din ingrediente fiind obtinute din gospodaria proprie. Alte activitati Pensiunea ofera posiblitatea de a inchirieria salupa agrement, barci cu rame, barci tip lotca, ustensile de pescuit. Se pot organiza excursii in zona cu ghid insotitor specialist in ornitologie, pescuit si foto.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.