Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SCALA HOTEL APARTMENTS

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Scala Hotel Apartments se află în golful pitoresc din Agia Pelagia, pe insula Creta, la doar 70 de metri de plaja cu nisip. Oferă camere spaţioase cu balcon, majoritatea cu vedere la golful din Agia Pelagia.

Hotelul Scala, de 4 stele, are 3 clădiri diferite, zonă de piscină, zonă de relaxare în aer liber, un colţ de internet wireless, grădini frumoase şi parcare.

În cafe-bar și în jurul piscinei, oaspeţii pot savura băuturi, într-un cadru plăcut. De asemenea, oaspeții hotelului se pot bucura de soare pe șezlongurile gratuite, savurând o băutură lângă piscina în aer liber, sau pot admira vederea frumoasă la mare din balconul spațios.

Fodele, locul de naștere al lui El Greco, este la 10 km, Heraklion și portul se află la 19 km, iar aeroportul este situat la 24 km. Hotelul este la 150 de metri de stația de autobuz. Agia Pelagia este o staţiune pe litoral, care oferă vizitatorilor săi diferite opțiuni de divertisment și relaxare. Magazinele din localitate oferă produse şi servicii care pot satisface toate nevoile.

Site web: www.scala.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Visa Card
Mastercard
American Express
Diners

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.