Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Irini Studios


Descriere

Localizare
Irini Studios este situat la 2 km de orasul Malia, la 1 minut distanta de plaja cu nisip din statiunea Stalis, in apropierea magazinelor, restaurantelor si barurilor din statiune.

Distante
- 97 m de plaja
- 30 km de aeroport
- 34 km de orasul Heraklion

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum piscina exterioara, terasa pentru plaja, gradina, acces internet wireless in tot hotelul, billiard, servicii de spalatorie, bar, facilitati pentru barbecue.


Dotari camere
Apartamentele in sistem self-catering sunt dotate cu chicineta, frigider, zona pentru servirea mesei, aer conditionat (contra cost 7 Eur/zi ),seif (contra cost 2 eur/zi ). telefon, uscator de par, fierbator electric. Pot avea vedere la mare sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Mini-fridge
TV room
Single rooms
Parking
Direct line telephone
Double rooms
Conference hall
Laundry service
Safe
Radio
City hotel
Half-board
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.