Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IKAROS BEACH LUXURY RESORT & SPA


Descriere

Descriere HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:

Un resort elegant cu un centru spa de marca si o amplasare de invidiat in apropierea statiunii Malia, pe o plaja de nisip. Ideal atat pentru familiile cu copii cat si pentru o vacanta romantica si relaxanta.

Tip masa: demipensiune si optional mic dejun sau all inclusive.
Localizare HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:
Hotelul este situat in apropierea statiunii Malia, pe o plaja de nisip, fiind dispus in amfiteatru pe un mic deal oferind o vedere spectaculoasa spre Marea Egee, la 30 km de Agios Nikolaos si 35 km de Heraklion.
Plaja:
HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT este localizat pe o frumoasa plaja privata de nisip, amenajata cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului.

Dotari camere:
La HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT camerele standard sunt localizate in cladirea principala si au in medie 23 m2 si pot fi cazate maxim 3 persoane. Toate sunt dotate cu baie cu uscator de par, mini frigider, seif, televizor LCD, telefon, acces internet Wi-Fi, facilitati pentru pregatirea cafelei, aer conditionat, balcon/terasa, acces internet WiFi gratuit. Bungalourile deluxe au in medie 33 m2 si sunt alcatuite dintr-un dormitor si un mini living (nu sunt despartite prin usa). Bungalourile au aceleasi dotari ca si camerele standard dar capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii. Camerele family cu vedere la gradina au aprox. 48 m2 si sunt formate dintr-un spatiu deschis cu o zona de dormit si una de zi. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii. Camerele family cu vedere la mare au in medie 48 m2 si sunt compuse din 2 dormitoare separate cu usa si o baie.

Facilitiati HOTEL IKAROS BEACH LUXURY RESORT:
Restaurante si baruri: restaurant principal (bufet) pentru mic dejun, pranz si cina, “AYERI” un restaurant a la carte cu specific mediteranean, “Ouzeri/Kafenio” pentru pranz si cina, “Sunset” un restaurant asiatic a la carte (restaurant in aer liber deschis din mai pana in septembrie, in functie de vreme) snack bar, 3 baruri.
Sport si recreere: 4 piscine, 16 piscine private pentru bungalouri, centru spa “AURA” cu club wellness si centru fitness by ANNE SEMONIN - Paris, jacuzzi, piscina interioara incalzita, terenuri de tenis, volei pe plaja, sporturi acvatice, amfiteatru pentru evenimente speciale, acces internet WiFi gratuit.

Facilitati pentru copii: 2 piscine, loc de joaca, echipa de animatie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.