Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BAY BEACH RESORT

Descriere

Descriere: Hotel decorat elegant ce imbina elementele traditionale cu un design modern si mobilier confortabil. O alegere excelenta pentru cupluri.Hotelul este destinat in exclusivitate persoanelor peste 16 ani,
Localizare: pe plaja din Kolymbari, la 23 km vest de orasul Chania
Plaja: mixta (nisip si pietricele). Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost.
Dotari camere: Camerele sunt decorate in culori calde si dispun de aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par, seif (contra cost, aprox 30 eur/saptamana), mini bar si acces internet (contra cost, aprox 20 EUR/saptamana)
Facilitati hotel: piscina exterioara, restaurant principal, restaurant a la carte Azzuro, bar, bar la piscina, animatie, fitness, Jacuzzi, masaj, acces internet WiFi (contra cost). O data pe saptamana se organizeaza in restaurantul principal o seara cretana. Turistii cazati la Grand Bay beneficiaza de reduceri daca aleg sa mearga la spa la Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa.
Sezlonguri si umbrela la piscina gratuit, contra cost pe plaja (6 euro/zi - 2 sezlonguri si o umbrela)
Web site: www.grandbay.gr
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hydromassage bath
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Central heating
Bathtub
Safe
Radio
TV
Satellite/cable TV
Restaurant
Minibar
Internet access
Gymnasium
Games area
Balcony
Shower
Bathroom
Terrace
Apartment complex

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.