Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALINI EDEN HOTEL

Descriere

SPA & wellness:
Turistii se pot relaxa la centrul SPA al hotelului Galini Sea View 5* unde beneficiaza gratuit de urmatoarele facilitati: acces la sala fitness, sauna si baie de aburi.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Agia Marina, vizavi de plaja cu nisip fin. Aeroportul din Chania se afla la 10 km, iar orasul Chania la 8 km de hotel. Turistii vor fi cazati in anexa 4* dar vor beneficia in timpul sejurului de serviciile de all inclusive si de toate facilitatile hotelului Galini Sea View 5*. Sezlonguri si umbrele gratuite la plaja. Bauturile incluse in conceptul de " All Inclusive", se ofera gratuit la barul de pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aparthotel
Studios
TV room
Poolside bar
Breakfast room
Sandy beach
Fresh water swimming pool
Double rooms
Children\'s swimming pool
Safe
TV
Apartments
Town centre
Bar
Restaurant
Internet access
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Kitchen
Fridge
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.