Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Floral

Descriere

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere cu televizor cu satelit, telefon, frigider, balcon, grup sanitar propriu cu duş, aer condiţionat (contra cost), seif (contra cost), Wifi gratuit. Oaspeţii acestui hotel se pot bucura de numeroase sporturi nautice pe plajă, iar în interiorul hotelului de un salon TV.

Localizare
Hotelul este situat la 25 km de Heraklion, capitala insulei, în centrul stațiunii Hersonissos. A fost contruit în anul 1987 și renovat anul acesta, 2016.

Plaja
Plaja publică cu nisip din Hersonissos este situată la 200 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă este de 8 euro/zi.

Facilitati hotel
În cadrul hotelului turiştii pot beneficia de o zonă de lounge, bar, recepţie, terasă și Wifi gratuit în lobby.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.