Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evelyn beach Hotel


Descriere

Această proprietate este la 16 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat pe malul mării, la 500 m de centrul oraşului Hersonissos. Are un restaurant cu terasă care oferă vedere panoramică la Marea Mediterană. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Camerele de la Evelyn Beach Hotel sunt dotate cu aer condiţionat și au un balcon privat cu vedere la mare sau la grădină. De asemenea, acestea includ TV prin satelit, un frigider şi o baie privată cu uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit zilnic în zona de mese. La restaurantul cu terasă puteți savura preparate din bucătăria locală, iar la bar aveți la dispoziție băuturi revigorante și gustări ușoare. Oaspeţii pot beneficia de piscina hotelului vecin, contra unui mic cost suplimentar. În plus, Evelyn se află la doar 1 km de un parc acvatic. Limenas Hersonissou (Centru) este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de baruri, viaţă de noapte și restaurante. Acesta este locul preferat de turiștii din Hersonissos, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
Non-smoking area in the restaurant
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Safe
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Number of flats (main building)
Bar
Restaurant
Minibar
Change machine
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.