Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Peninsula All Suite

Descriere

Localizare
Hotelul Elounda Peninsula este situat la 80 km de aeroportul Heraklion, la 9 km de orasul Agios Nikolaos, la 200 km de aeroportul orasul Chania, la 2 km de statiunea Elounda, pe prima linie de la mare. Cu o locatie remarcabila cu vedere la Golful Elounda, Mirabello Bay, cel mai exclusivist hotel din Grecia, este amplasat pe o peninsula, cu vedere la Marea Egee.

Atentie
Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Facilitati hotel
Printre alte facilitati ale Hotelului Elounda Mare se numara o galerie comerciala, mini-market in interiorul hotelului, magazin de bijuterii, TV-satelit, sali de conferinta, parcare, colt pentru relaxare in gradina, meniu pentru copii, spalatorie. Barul Kirki, cu vedere incantatoare peste golf, este locul perfect pentru aperitive si cocktailuri, insotite de muzica de pian seara, in timp ce la barul de pe plaja sunt servite bauturi si gustari de-a lungul intregii zile.

Activitati/Divertisment
Exclusivistul centru de spa Six Senses dispune de hamam turcesc autentic, unde oaspetii pot avea parte de tratamente de sanatate inspirate de secole de traditie, tratamente holistice si terapii. Cei care vor sa se pastreze in forma vor avea la dispozitie: sala de fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, un teren de golf, biliard, pinball, masa de fotbal, centru spa, centru de sporturi marine care ofera schi nautic si cursuri de scufundari. Oaspetii au la dispozitie si alte sporturi nautice, precum canoe, wakeboarding si windsurfing.

Facilitati camere
Hotelul ofera apartamente de lux si vile cu vedere la mare, majoritatea fiind prevazute cu piscina privata. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, telefon cu linie directa, mini bar, seif.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Babysitting
Golf
Check-in opening time
24 hour room service
24 hour luggage service
Number of Floors
Total Spaces
Voltage
Large lobby
Airport
City centre
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Radio
Hairdryer
Lift
Car Hire Service
Gymnasium
Shops
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.