Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Despo este localizat in centrul localitatii Gouves, la 8 km de cosmopolita statiune Hersonissos. Aeroportul International Nikos Kazantzakis din Heraklion se afla la 20 km.

Localizare

Hotelul Despo este situat in statiunea Gouves iar plaja publica este la aproximativ 500 de metri.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera receptie 24 de ore, salon, colt vizionare TV, WiFi gratuit in toate zonele publice, gradina, inchirieri de masini si biciclete, schimb valutar. Oaspetii vor putea lua masa la un restaurant tip bufet, la un restaurant a la carte, la Cafe Baru din hol si la un snack bar de langa piscina. Pentru copii exista o piscina separata si un loc de joaca. Activitatile de agrement includ tenis de masa (gratuit), biliard (contra cost) si sporturi acvatice cu plata.

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat cu telecomanda individuala (contra cost), telefon, TV, baie cu dus si uscator de par, mini-frigider, seif (contra cost), balcon/terasa.WiFi in camera contra cost

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://despohotel.gr/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Uscator de par
Seif
Biliard
Babysitting
Tenis de masa
Lifturi
Loc de joaca
Lobby
Centru
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Optiuni cumparare
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Reprezentatie locala
Climatizare
Timp de transfer de la aeroport
Sezlonguri pe plaja
Umbrele de soare pe plaja
Camera cu TV
Frigider
Plaja cu nisip si pietris
Jucatori de golf
Bazin pentru copii
VISA
MasterCard
Eurocard
Piscină
Recepție
Grădină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.