Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Delfino Suites


Descriere

Situat în centrul orașului vechi fermecător din Chania, acest conac venețian autentic din secolul al XVII-lea oferă servicii personalizate, curte și terasă pe acoperiș, cu vedere la oraș și portul venețian.

Fiecare cameră spațioasă combină dotările moderne cu atmosfera de epocă. Camerele confortabile includ un TV LCD, internet wireless gratuit, țesături bogate și baie cu marmură.

Puteți să savurați micul dejun copios servit în fiecare zi în curtea de la Casa Delfino. Barul elegant oferă o gamă de băuturi.

Centrul spa de la Casa Delfino are baie de aburi, cu marmură, cadă foarte mare cu hidromasaj și zonă liniștită de relaxare. Personalul de la Casa Delfino este bucuros să ofere informații și sugestii pentru petrecerea timpului liber.

Casa Delfino este situat excelent, între străzile înguste și pitorești din orașul vechi din Chania, la doar câțiva pași de mare.


Website: www.casadelfino.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Breakfast room
Direct line telephone
Safe
Suites
Satellite/cable TV
Bar
Minibar
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie