Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asterias Village Aparthotel


Descriere

Hotelul Asterias Village Aparthotel va pune la dispozitie o varitate de facilitati care sa va asigure o sedere confortabila si relaxanta, in traditionalul spirit grecesc. Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), TV, baie / dus, frigider, telefon ,acces la internet Wi-Fi (gratuit), chicineta utilata, ceainic electric, uscator de par, lenjerie si proasoape din bumbac egiptean, telefon, seif (contra cost), balcon / terasa cu masa si scaune, sistem de detectare fum in camere.

Facilitati hotel
Hotelul Asterias Village Resort este un hotel cu specific grecesc ce ofera o gama foarte variata de facilitati care sa asigure o sedere cat mai placuta si confortabila: piscina amenajata pentru plaja, sezlonguri si umbrele de soare, jacuzzi in aer liber, snack bar la piscina, restaurant cu specific in mancaruri traditionale mediteraneene si internationale, spatii de divertisment special amenajate pentru copii, parcare gratuita, terapie cu masaj, asistenta medicala la cerere.

Localizare
Hotelul Asterias Village este situat intr-o zona in care se imbina inima cosmopolita a portului Hersonissos situat la 1 km distanta, cu spatiul rural deosebit compus in tandem cu alte doua localitati de tipul satelor traditionale: Koutouloufari si Piskopiano. In mod particular peisajul este unul deosebit imbinand particularitati diferite ale naturii prin alaturarea reliefului montan cu plajele insorite ale marii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Safe
Golf Course
Golf
American or Russian billiards
Wireless internet
Aparthotel
High chairs
Holiday resort
Bed and breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Supermarket
Iron and ironing board
Ideal hotel for families
Café
Small kitchen
Dining room
Kiosk
Games room
Medical service
Bars/Pubs
Set-menu dinner
Set-menu lunch
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Resort
Year of the last refurbishment
Number of flats (adjoining building)
Darts
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Laundry service
Bathtub
TV
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Half-board
Solarium Terrace
Garden
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Nearest large city
Town centre
Sea
24 hour reception service
Lounge
Internet access
Rent a bike
Change machine
Games area
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Kitchen
Fridge
Terrace
Apartment complex
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.