Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anemos Luxury Grand Resort (K)

Descriere


Anemos Luxury Grand Resort se află în localitatea Georgioupolis de pe insula Creta, la 30 km de oraşul Chania şi oferă un centru spa şi o saună. Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber şi un centru de fitness, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant.

Unele camere includ o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde. Unele unităţi beneficiază de vedere la mare sau la piscină. Camerele includ o baie privată. Pentru confortul oaspeților există halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite. Anemos Luxury Grand Resort oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Este pus la dispoziție un TV cu ecran plat.

La proprietate există un salon de coafură.

Acest hotel pune la dispoziție o zonă de plajă privată şi un serviciu de închiriere de autoturisme şi biciclete. În împrejurimi oaspeții pot desfășura diferite activități, printre care echitație, scufundări și ciclism. Bali se află la 46 km de Anemos Luxury Grand Resort, iar localitatea Réthymno este la 18 km. Aeroportul Internaţional Daskalogiannis din Chania se află la 24 km de proprietate.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.