Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkyonides

Descriere

Descriere HOTEL ALKYONIDES:
Un hotel mic al carui avantaj este dat de pozitia sa in centrul statiunii Stalida, pe plaja de nisip. Hotelul este recomandat ca o varianta economica de petrecere a unei vacante in Creta.
Tip masa: mic dejun
Localizare HOTEL ALKYONIDES:
Hotelul este situat pe plaja, in centrul statiunii Stalida, la 2 km de Malia, 5 km de Hersonissos si 30 km distanta de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
Plaja este de nisip si amenajata cu sezlonguri si umbrele (contra cost).
Dotari camere:
HOTEL ALKYONIDES are 32 de camere mobilate modest si dotate cu baie cu dus, telefon, balcon/terasa, frigider (contra cost: ~ 4 eur/zi), aer conditionat (contra cost: ~ 7 eur/zi). Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima camera single: 1 adult + 1 copil.
Facilitati HOTEL ALKYONIDES:
Hotelul ofera oaspetilor sai o piscina cu sezlonguri si umbrele, snack bar, salon de mic dejun (mic dejun continental), sala TV, seif in zona receptiei (contra cost: 15 eur/saptamana).
Facilitati copii: loc de joaca
Clasificare agentie: 2*
Web site: http://alkyonides.stalida.eu/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Airport
Area centre
Telephone
Children\'s swimming pool
Beach
Bar
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.