Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aldemar Royal Mare Suites


Descriere

Facilitati camere
Hotelul are 345 camere si 40 deluxe suite. Camerele standard sunt dotate cu aer conditionat (inclus mai-septembrie), TV satelit, telefon direct, acces internet (contra cost), minibar (la cerere, se achita la receptie), seif, baie (cu cada, uscator de par, cosmetice si accesorii baie, papuci), prosoape pentru plaja, balcon/terasa.

Activitati/Divertisment
Royal Mare Suites dispune de 4 terenuri de tenis, ping pong, minigolf, volei pe plaja, centru fitness (cu instructori), programe de animatie (1-2 zile/saptamana), camera de jocuri, camera TV si DVD. Servicii contra cost: acces la centrul Royal Mare Thalasso SPA, nocturna tenis si lectii de tenis, squash, biliard, sauna, baie turceasca, centru de sporturi nautice.

Facilitati hotel
Hotelul ofera restaurant principal, restaurant gourmet, restaurant dietetic, restaurant traditional grecesc, restaurant si bar pe plaja, restaurant pentru copii, pizzerie, bar principal, bar cu crama de vinuri, club de noapte, 2 piscine cu apa dulce, o piscina pentru copii, o piscina acoperita incalzita, jacuzzi in aer liber, exchange, taxi service, inchirieri masini, scutere si biciclete, zona de shopping, coafor.

Localizare
Royal Mare Suites este situat pe plaja din Anissaras, la 2 km de Hersonissos si la 25 km de Heraklion.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.