Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rimondi Grand Resort and Spa


Descriere

Rimondi Grand Resort & Spa este un complex de lux all-suite situat pe pantele unei plantaii de maslin, cu vedere la Marea Cretei, aproape de oraul venetian istoric Rethymno.Oferind calitatea serviciilor si atentia la detalii ca si prim scop pentru satisfacerea nevoilor oaspetilor, hotelul Rimondi Grand ramane unul dintre cele mai apreciate din zona.

Localizare
Beneficiind de o pozitionare ideala intr-o zona linistita resortul va garanteaza o vacana de neuitat. Complexul este, de asemenea, punctul de plecare perfect pentru a explora prefectura Rethymnon, precum si intreaga insula.

Distante
- plaja -> 2 km
- Aeroport (Heraklion) -> 72 km
- Rethymno -> 13 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in partea centrala a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- orasul-port Rethymno
- capitala insulei, Heraklion
- atat partea de vest a insulei cat si partea de est

Atu-uri hotel
- ideal pentru vacantele in cuplu
- zona linistita
- saltele Coco-mat, premiate pentru calitatea execeptionala oferita somnului
- localizare ideala pentru explorarea intregii insule

Facilitati
Rimondi Grand Resort & Spa este perfect proiectat pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra, oferind o gama larga de servicii si facilitati.
Oaspeii vor gasi o piscina mare in aer liber, inconjurata de sezlonguri si umbrele de unde se pot relaxa si bucura de soarele fierbinte de vara. O piscina pentru copii este de asemenea disponibila. Barul de la piscina serveste o varietate de bauturi racoritoare, cocktail-uri de fructe delicioase i bauturi alcoolice in timpul zilei. Bucurai-va de apusul de soare de la barul de pe acoperis in timp ce savurati un cocktail-ul preferat.Pe terasa veti gasi o frumoasa panorama asupra marii in timp ce mancaruri delicioase din bucataria internaionala si locala sunt servite la restaurantul de lux.Meniuri pentru vegetarieni si pentru copii sunt de asemenea disponibile.
Centrul spa este un loc idilic pentru a va relaxa si rasfata cu o varietate de tratamente de relaxare ce utilizeaza doar produse din marci de calitate superioara. De asemenea, o sala de gimnastica este pusa la dispozitia oaspetilor.

Camere
Suitele de lux sunt ideale proiectate si mobilate pentru o vacanta relaxanta.
Un mare avantaj il constituie saltele fabricate de COCO-MAT cu cele mai bune tehnici din industrie i respectand intotdeauna mediul inconjurator.
Toate produsele sunt fabricate din materiale naturale din surse regenerabile de energie, cum ar fi fibra de cocos, cauciuc natural, lana, bumbac, iarba de mare, par de cal, matase, fulgi si pene de gasca. De asemenea pentru confortul dumneavoastra vei avea posibilitatea de a va alege perna potrivita dintr-un meniude trei perne Coco-mat.
Tipuri camera
-> Dubla standard
-> Suita cu 1 dormitor
-> Suita Deluxe
-> Familyroom standard

Dotari camera
Fiecare unitate este decorata elegant i complet echipata cu paturi confortabile, cu plapuma cu pene, aer condiionat i incalzire, TV cu ecran plat satelit, internet wireless, frigider, boiler de apa, seif, papuci, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par. De asemenea fiecare camera beneficiaza de balcon sau terasa mobilata.
Suitele pot gazdui pana la 4 persoane,sunt compartimentate in zona de living i un dormitor separat.
Camerele family pot gazdui pana la 5 persoane, sunt compartimentate in zona de living i doua dormitoare separate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Minibar
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.