Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dreams (K)

   Rethymno Chania, Grecia

Descriere

Oferind o piscină în aer liber şi un restaurant, Blue Dreams se află în satul Stavromenos. Asigură unităţi în sistem self-catering cu vedere la grădină, la piscină sau la Marea Cretei. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Amenajate cu un patio sau un balcon mobilat, toate studiourile şi apartamentele cu 2 dormitoare de la Blue Dreams includ o chicinetă cu plite de gătit şi masă.

Oaspeţii se pot bucura de mese uşoare şi băuturi răcoritoare la barul şi snack barul proprietăţii, lângă piscină. Există şi un restaurant à la carte, care serveşte masa de prânz şi cina.

Sunt disponibile şezlonguri pe terasa de lângă piscină, unde oaspeţii se pot relaxa. Proprietatea oferă un lounge comun şi o masă de ping-pong.

Orăşelul Rethimnon, cu portul său veneţian pitoresc şi Castelul Fortezza, este la o distanţă de 10 km. Puteţi găsi o serie de restaurante şi café-baruri la câteva minute de mers cu maşina. Aeroportul internaţional al oraşului Heraklion este la 71 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.