Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelul Casa David este situat in centrul orasului Craiova. A fost inaugurat in 2008 si ofera camere confortabile, cu acces gratuit la internet WiFi si aer conditionat.
Camerele au TV LCD si minibar. Cabinele de dus sunt prevazute cu facilitati de hidromasaj. Aveti la dispozitie articole de toaleta gratuite, halate de baie si papuci.
Proprietatea ofera parcare gratuita. La 5 minute de mers pe jos puteti gasi centrul orasului, Casa Bania, care dateaza din 1699, precum si Gradina Botanica a orasului.
Hotelul dispune de un restaurant recent inaugurat care ofera oaspetilor preparate culinare deosebite. Restaurantul hotelului, Goliath, serveste preparate dintr-un meniu cu specific continental si vinuri rafinate intr-un stil elegant si intim.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ironing equipment
Iron
Additional bathroom
Bidet
Coffee machine
Views of the garden
Hiking
Sofa
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
Refrigerator
Wooden/parquet floor
Kitchen utensils
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Airport transfer (for a fee)
Dining room
Private Entrance
Stoves
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Soundproofing
Washing machine
Bathtub
Oven
Microwaves
Hairdryer
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Barbeque
Landscaped area
Lounge
Car Hire Service
Free parking
Internet access
Air-conditioning
Balcony
Total number of rooms
Kitchen
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.