Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TTS SPA & WELLNESS


Descriere

Hotelul este situat in renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala.

Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, centru Spa, psicina interioara, masaj, sauna, salina, baza de tratament, 2 sali de conferinte, camere destinate persoanelor cu dizabilitati, receptie 24/24, internet wi-fi, inchirieri biciclete.
Capacitatea maxima a hotelului este de 116 de locuri, dispuse in 58 de camere de diferite tipuri: 53 camere duble, 3 apartamente family, 1 apartament Deluxe si 1 apartament Penthouse.

Facilitati camere: sistem de climatizare, cablu TV cu pachet de peste 100 de programe, internet Wireless gratuit, linie telefonica, minibar, baie cu dotari full (fiecare vas WC cu functie de bideu, cada/cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice), seif, halat de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului, detectoare de fum, patut copil la cerere, fier de calcat si masa de calcat la cerere.

Servicii masa

Facilitati copii
Locatie
Hotelul este situat an renumita zona Valea Zanelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala.

Facilitati
restaurant, lobby bar, centru Spa, psicina interioara, masaj, sauna, salina, baza de tratament, 2 sali de conferinte, camere destinate persoanelor cu dizabilitati, receptie 24/24, internet wi-fi, inchirieri biciclete.
Capacitatea maxima a hotelului este de 116 de locuri, dispuse in 58 de camere de diferite tipuri: 53 camere duble, 3 apartamente family, 1 apartament Deluxe si 1 apartament Penthouse.

Descriere Camere
sistem de climatizare, cablu TV cu pachet de peste 100 de programe, internet Wireless gratuit, linie telefonica, minibar, baie cu dotari full (fiecare vas WC cu functie de bideu, cada/cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice), seif, halat de baie, papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului, detectoare de fum, patut copil la cerere, fier de calcat si masa de calcat la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie