Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Daniel Castle

   Covasna, Romania


Descriere

Hotel Daniel Castle este situat aproape de centrul comunei Talisoara, la 50 km de municipiul Sfantu Gheorghe, la 60 km de Brasov, si la numai 4 km de orasul Baraolt.

Asemenea multor cladiri nobile din regiunea Baraolt, castelul a fost construit in stil renascentist (perioada tarzie), iar in secolul al XIX-lea i s-a adaugat o aripa, construita In stil clasicist. Cu cativa ani in urma castelul a fost renovat in intregime, iar din 2014 in incinta castelului functioneaza un hotel de lux.

Facilitati generale: lounge/camera cu TV comuna, restaurant, bar, spa si centru de wellness, sauna, piscina interioara, gradina mare cu terasa, facilitati pentru gratar, teren de joaca pentru copii, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa si room service.

Comuna Talisoara se afla la 50 km de municipiul Sfantu Gheorghe, la 60 km de Brasov, si la numai 4 km de orasul Baraolt.

Complexul dispune de 20 de camere duble valorificate in 3 categorii.
Camerele se impart intre doua corpuri de cladiri in cadrul aceleiasi proprietati:
Castelul Daniel: 3 camere delux si 5 camere standard.
Castelul Mic: 7 camere superioare si 5 camere standard.

Fiecare camera dispune de o suprafata generoasa si este decorata pastrand stilul medieval. Toate camerele dispun de TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie proprie cu cada eleganta, articole de toaleta si papuci.
Castle Hotel Daniel pune la dispozitia turistilor o gradina mare cu terasa, facilitati pentru gratar.

Proprietatea are parcare privata gratuita.
Turistii se pot bucura de relaxare la SPA, situat la demisolul cladirii Castelului Mic, teren de joaca pentru copii sau la barul hotelului.

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.