Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cerbul


Descriere

Oferta cu mic dejun se vinde 1-4 nopti cazare.
Oferta cu demipensiune se vinde de la 5 nopti in sus.Aceasta include cazare cu mic dejun bufet + fisa cont de 30 lei / pers / zi.
Ofertele cu tratament se vand pentru minim 5 nopti!
Obligatoriu trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate activ!

Regimul de construcLLie al clAdirii este P+10. Hotelul, clasificat la 3*, a fost renovat In anul 2012 Si este amplasat central, avAnd o capacitate de cazare de 258 de locuri in 129 camere duble.

Hotelul pune la dispozItia turistilor toate dotarile standard ale categoriei de clasificare 3*, un Bar de zi ultramodern, clasificat de asemenea la 3* cu 234 de locuri repartizate in 3 saloane si 2 terase, precum si o sala de conferinLLa cu cca. 80 de locuri.

Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale in cazul bolilor cardiovasculare, constituie atractia turistilor si a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea inimii sau Orasul celor 1000 de izvoare.Pentru a beneficia de tratament turistii trebuie sa prezinte la receptia hotelului trimitere de la medicul de familie, dovada de asigurat sau talon de pensie, cardul de sanatate activ.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
Saună
Bar
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie