Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Oferta cu mic dejun se vinde 1-4 nopti cazare.
Oferta cu demipensiune se vinde de la 5 nopti in sus.Aceasta include cazare cu mic dejun bufet + fisa cont de 50 lei / pers / zi.IN sezon 01.06-10.09.2019 cina se serveste sub forma de bufet suedez.Acces gratuit centrul SPA.Ofertele cu tratament se vand pentru minim 5 nopti!




Hotelul Caprioara**** este situat in centrul statiunii Covasna, statiune de renume international, facand parte din statiunile cu caracter unic, datorita bogatiei sale in resurse naturale care sunt utilizate in prevenirea si tratarea bolilor sistemului cardiovascular.
Cazare
Camerele noastre va ofera un comfort perfect pentru un sejur de relaxare, preventie si tratare a anumitor afectiuni.
Fie ca e vorba de un sejur de relaxare, sejur romantic, o vacanta cu familia sau calatorie de afaceri, in hotelul nostru veti gasi tipul de camera cel mai potrivit necesitatilor dumneavoastra.
Hotel Caprioara ofera cazare in 72 camere din care 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 51 camere duble, 4 apartamente.
Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, incalzire si aer conditionat proprii, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci.

Restaurante si Baruri
In cadrul hotelului Caprioara****, Restaurantele Transilvania**** si Bucovina****, ofera oaspetilor preparate diversificate, imbinand bucataria clasica cu cea regionala, conferind totodata eleganta fiecarei mese servite.
Puteti petrece clipe deosebite si in cele doua baruri ale hotelului, Bar Capri**** situat in lobby si Bar Panoramic****, situat la etajul IX a hotelului. Aici puteti savura cele mai delicate bauturi, un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare si socializare.
Terapie & Welness
Relaxare & Preventie & Refacere, o stare de bine!

Hotelul Caprioara**** prin baza de tratament proprie, dispune de facilitati pentru bai cu apa calda carbogazoasa, mofete, instalatii pentru electro, kineto- si hidroterapie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.