Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

3 Conace-Zabola,Castelul Daniel,Casa Kalnoky


Descriere


Trei locatii nobiliare va asteapta pentru un sejur combinat de 6 nopti imbibat cu istorie, romantism, traditie si relaxare.
Calatoria incepe departe de aglomeratia oraselor in taramul linistit al conacelor primitoare. Drumul te duce mai intai spre cele 40 de hectare de verdeata ale Domeniului Zabola cu lacuri, alei intime fara sfarsit, observator de urs, caleasca... Dupa cateva nopti petrecute in Castelul Nou treci Vulcanii Puturosi spre Lacul Sf. Ana si ajungi in Tinutul Padurilor la Talisoara in Castelul Daniel. Dupa momente de rasfat la Cellarium Slow Down Spa explorezi natura neatinsa in Cheile Varghisului si faci o vizita la maestrii artizani de pictat mobila si forjar. Ternarul perfect se incheie pe Domeniul Contelui Kalnoky cu un deliciu aristocrat.

Domeniul Zabola
Domeniile istorice ale familiei Mikes va fac sa va simtiti ca intr-o pictura de Monet si inca abundenta culorilor va uluieste si va duce direct in anii 20. Locatia este de 600 de ani resedinta familiei Mikes, iar cladirile din diferite epoci, folosite
pentru cazarea musafirilor se afla intr-un parc de 40 hectare care se afunda in padurile vaste ale Carpatilor Rasariteni.

Castelul Daniel
Peretii seculari ai castelului de la Talisoara parca soptesc si azi povesti nespuse. Privind-i picturile murale ti se dezvaluie o lume fascinanta a nobililor de odinioara. La Castelul Daniel, vraja vremurilor de altadata se imbina perfect cu confortul contemporan, cu delicioase bucate reinterpretate servite la restaurant, luxul modern al Spa-ului din pivnita boltita a castelului Mic.

Casele de oaspeti restaurate ale Contelui Kalnoky din satul Miclosoara, cat si castelul renascentist (Muzeul Vietii Transilvanene) pastreaza farmecul medieval si va vor purta intr-o calatorie in timpuri de mult apuse. Casele de Oaspeti ale Contele Tibor Kalnoky lucreaza impreuna cu Printul Charles la pastrarea traditiilor si a valorilorarhitecturale si naturale din Romania.

Pachetul include cazare 6 nopti in camera dubla la cele 3 locatii (Zabola Estate, Castel Hotel Daniel, casele de oaspeti ale contelui Kalnoky), participarea la programe si toate mesele.











Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.