Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Intim

   Str Pescarului Nr11, Costinesti, Costinesti Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Intim este situat in apropierea "Epavei" din Costinesti, intr-o zona linistita a statiunii , la doar 130 m de plaja si 15 minute de centrul orasului.

Facilitati hotel: 2 etaje, 37 duble si 7 camere single, restaurant, terasa, curte interioara, bar de zi, internet wireless si parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: baie proprie cu cabina de dus, cablu TV, aer conditionat, minibar, televizor.

Descriere camere:
baie proprie cu cabina de dus, cablu TV, aer conditionat, minibar, televizor.

Descriere facilitati:
2 etaje, 37 duble si 7 camere single, restaurant, terasa, curte interioara, bar de zi, internet wireless si parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Locatie:
situat in apropierea "Epavei" din Costinesti, intr-o zona linistita a statiunii , la doar 130 m de plaja si 15 minute de centrul orasului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Free parking
Reception desk

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.